>

Sunday, October 03, 2010

KARAOKEHOLIC CONTEST

salam...
thx kat blogger yg comel n mesra fara murni coz dah tag cik lola....
haa..so jom kite ngendap2 tag  2

k skrg jom kita tngk syarat pnyertaan contest ni..


1. Ada blog sendiri. Jangan guna orang lain punya pulak.
2. Jadi follower blog ini (
Farah Liyana). Senang nak tau update nanti.
3. Buat entry pasal contest ni dengan tajuk KARAOKEHOLIC. 
4. Letak banner contest dalam entry dan sidebar blog korang.
5. Letak 1 keping gambar korang berkaraoke.
6. Tag rakan blogger. Tak kisah berapa orang pun :)
7. Tinggalkan komen pada link ini. untuk saya update link participants :)


wahhh cik mmg gila karok walaupun suara tahap katak nak beranak jer....

n cik x tau nak tag sape..sape nak join sila la msok brjemaah =)

err n gamba plak cik mmg x der pic tgh karok..
so gmbar ni sbgai wakil heheheh


                      

1 comment:

kuzud™ said...

uihh kaki karok rupenye cik lola ye