>

Sunday, January 09, 2011

FACEBOOK

fuhhh..tngn rse x brtulang dah lps pnt mmberus dua baldi bju...so sape2 yg kesia kat cik meh la derma mesin basuh kat apartmen cik ni.. *smbil wat mta blink2*


okeys...ri ni nk share info psl muka buku atau nama glemer nye facebook..ari 2 cik bru dimaklumkan  oleh tuttttttttt supy jgn login fb ikut site yg da gmbr mcm ni


dikhabrkn bhwa da sebuh ngra nih akn ambik info kita , gune pic kita sesuka hati mak bapak serta moyang monyet depa..dah da kes...pihak fb suruh ckp login fb ikut site yg da gmbr mcm  ni




smpai kt sni jer..mau mkn tgh hari daaa...ops tnpa nasi msh lgi berjalan n mrangkak2..haishhhh...

p/s:tringt ayat kwn cik..i like facebook..but dont like  face  book..ehhh3..ape daaaa


1 comment:

sukahaha said...

basuh baju dengan tangan boleh kuruskan badan hehe.. tapi xpe cik lola.. cik lola dah keje nnt bolehla beli hehehe...

jemput2x..
Blog Matdin