>

Tuesday, March 22, 2011

BUKU BARU :)

secara rasmi nya cik dah tukar url bg blog ni...x sngka plak url yg cik guna ni sama dgn blogger yg laen..so bg mengelakkn mendapat title "peniru " secra free , better cik ubah url..

cik pun bergerak kehadapan menuju jalan yg lebih cerah...tidak lagi menongkah arus seperti kebiasaan..
hari semakin meningkat 
masa semakin berganda
usia semakin kehadapan
so 
yang lepas ttp lepas
tiada jam pengundur waktu :

7 comments:

MiSsZ said...

Sama dengan sape cik?? Orang tu marah cik ker?? Suka2 hati je nak marah kawan kite ek.. nanti dia, MiSsZ tarik telinga dia nanti.. jangan sedih2 yer.. MiSsZ saja wat kunjungan top commentor missz.. nak reply komen kat blog missz pon tak sempat.. projek rahsia tak siap lagi..huhu.. gud luck exam yer cik.. do ur best, Allah will do the rest!

MiSsZ said...

lupa nak habaq..missz dtg bukan tgn kosong tau.. missz bawak 4sen..heheh..

HATYCIKNUURUL said...

salam:),.

cmne nk tkr ek?,.kt stting blog kte ke?,.huhu,.xtau

cik lola said...

@HATYCIKNUURUL :
sng je..just g kat setting..n pegi kat publishing...tp disadvantage nye folowers x kn dpt tngk blog kite..so kne rjin2 promote url yg bru :)

MiSsZ said...

huhuhu... missz comment cik tak layan pun.. huhuhu.. majuk2!!!

cik lola said...

ehh misz..sowi2...td yg aprove comment misz 2 akak cik..cik bru prasan :)

MiSsZ said...

MiSsZ majuk gak!! Majukkkk!!!! huhuhuhu... ngadu kat am nanti!! huhuhu...