>

Thursday, March 10, 2011

SAY NO TO THIS PAGE

salam....


rakan2 blogger sklian , jom jerit  "WAK LU" kepada admin yg wat page x brtamadun nih..kecik2 x nak @#$% dh bsr mnyusahkan org n mmbikin hati org panaszzz

|
|





da yg mnyedihkan rmai jugak yg like page ni... nauzubillah..harap iman kita msh kukuh hingga keakhir hayat dan x terjebak dgn benda2 mcm ni ..jom kita klik kat report page rmai2... klik  SINI untk terjah page yg dibuat oleh melaun :)

7 comments:

Lyana Ruba'i said...

Hai Cik lola..hehehe
i think diorang like sebab diorang nak komen jerk..:)

FurBall said...

ish..mcm gampang lew plak wa baca..tp betul lah kata lyana tuh..ada org juz nak komen n hentam org yang wat nih..sbb kn like bru dapat komen..huhu..tp ap2 pon..tak patut gler..bukan indonesia lgi tegas ke kalu org kutuk islam..nih rasanya memang indonesian nih!!

nadyy said...

teruk betul orang tuh..xpew.nnt saya pun nk report gak page tuh

iZzuDdin said...

yang komen2 tu ada yang sokong ke xsokong?

dah byk sngt page fb yg kutuk2 islam ni...
bukan 1 ni je...

tp ada ke yang utk kutuk2 agama lain?

manggosteen said...

klik button report kat tepi tu..

Cik Rimau said...

semoga org bukak page tu diberi hidayah olehNya.. nape la sampai mcm tu skali nak hina nabi.. hurmmm

SyUhAdA said...

ish3..
dasyat nye..
mcm2 la org skang..