>

Thursday, June 02, 2011

COMEL PUNYA BUDAK

huh!! tarik nafas!!! hembus . tarik nafas . hembus ... *sila kuarkan angin yg anda tarik ikut saluran yg betul *

nama . nama . nama . klau pikir pasal nama , mcm2 jenis yg kite jumpa . da yg sampai tergeliat lidah nak nyebutnye .

kays . siyes aku suke budak2 . n keje part time aku , aku jd bibik kepada 3 kapten jepun kecik yg digelar Al-kepon! budak2 kecik ni Allah kurniakan satu perasaan kasih sayang bg org yg melihat depa . bayangkanla muka depa yg comei cam ni :

haish ! comei kan . aku rasa nak kunyah sopan2 je budak nih !



haish ! klau aku dapat baby ni aku pelok kuat2 n lipat2 jd penyek



okay ! agak2 nye susu cap badak kot baby ni minum =__='


awal next year , tentera kecik Al-kepon mungkin bertambah ahli . adoi! bertambah ler keje aku jaga depa . yg penting bulan2 naik gaji yer . *hehe (ketawa sopan) *


aku reserved 2 nama ni untk dicopkan kat surat beranak anak aku .
* Nur Qaseh * trpengaruh dgn drama ler kot *
*Nur Qaisara 

wahaaa . malu2 . masak pun x reti ada ati nak kawen . [hehe . (ketawa sopan lagi )]

7 comments:

Khairil said...

comelnya budak2 ni..tak tahan geram dgn yang no. 3 tu....gebu pipi dia...

Syahirah Suhaili said...

wiiiee~ comel gler baby2 nie..rasa nak gigit2 je jadi jeli gummy bear..haha..

fyna said...

tomey2 je baby nih...



jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

♥kisah hidupku♥ said...

wah..berangan dah..awalnye cik kak kite sediakan nama anak..

delarocha said...

bab memasak tu, ada masa lagi nak blaja.. hehe

ghost writer said...

baby yang ketiga mungkin mak dia masa mengandung join pertandingan tiup belon..so impaknya sampai ke baby nih...nama baby nih pon 'belonica'

hahaha(evilaugh!)

♥ Jieha Sabri ♥ said...

comel la baby nie..

jom follow blog jieha..
http://lovediarynur.blogspot.com/