>

Sunday, November 24, 2013

NEUROGAIN PB

Assalamualaikum budiz.

okeys. esok isnin.

hari ni just nak share satu info.
mesti semua orang impikan anak-anak yang cerdik otaknya.
time pregnant, ibu akan berkongsi khasiat makanan dengan baby. sebab tu lah ibu disarankan makan makanan yang berkhasiat. kalau ibu merokok, baby pun secara tak langsung makan jugak asap rokok tu. tapi tak ada la sampai tahap lahir-lahir baby tu terus mintak rokok sebatang.

Neurogain PB. benda ni actually supplement untuk ibu mengandung untuk bantu perkembangan otak baby. kandungan vitamin tu kaya dengan omega, dha n bla bla bla yang bantu sel-sel otak berhubung. so maknanya nanti bila baby dah lahir, dia akan cepat belajar benda baru. Insha Allah.

cara makan, sehari sebijik je waktu pagi bermula awal kehamilan hingga sembilan bulan. harga pun tak mahal , lebih kurang dalam Rm70++ untuk 30 biji.





No comments: