>

Monday, July 21, 2014

VIRGIN COCONUT OIL


Salam ramdhan


Ramadhan yang ke 21. cepat masa terbang pergi. so rutin harian tetap sama. kuantiti energi yang digunakan setiap hari meningkat naik memandangkan hari raya bakal tiba. so banyak patient yang datang berduyun-duyun attend apointment dengan doktor dan ambil stok ubat.

so nak share sikit , something yang keep aku energize and mobalize.
Virgin Coconut oil realy made my day. Sebab? VCO ni provide energy yang superb walaupun tengah puasa.

pernah satu hari tu, aku terbabas masa time sahur, tengok jam dah nak dekat azan subuh. Bangun terus telan sebijik VCO dan minum segelas air masak. Alhamdullillah, aku tak rasa lapar dan penat terlampau time kerja padahal hari tu patient mencecah 200++ orang.

Aku dah lama amalkan VCO ni, tapi berhenti jap sebab poket kosong time study dulu. ni dah kerja aku sambung makan balik


review sikit kelebihan VCO berdasarkan pengalaman aku,

-tambahkan energy
-tingkatkan metabolisma badan
-kurangkan rasa lapar
-bagus untuk lowering bad cholesterol
-bantu melawaskan buang air besar.
-merawat jerawat
-menngelakkan senggugut

dan macam-macam lagi lah.



No comments: